Henkilökunta

Toimistomme "äidillä" Kaarina Salovaaralla on yli 40 vuoden kokemus kirjanpitäjänä. Hän on aloittanut matkansa Kemin tyttölyseosta. Ekonomiksi hän valmistui Vaasan kauppakorkeakoulusta vuonna 1975. Useiden eri työpaikkojen jälkeen hän on perustanut ensimmäisen oman firmansa vuonna 1979. Tämän jälkeen toimintaa on ollut muun muassa Tilitoimisto Kaarina Salovaaran sekä Meri-Lapin Yrityspalvelut Oy:n nimellä. Tällä hetkellä hän toimii Talousnet.fi Oyn pääkirjanpitäjänä sekä tilinpäätösten luojana. Vankan kokemuksensa ansiosta Kaarinan työ on luotettavaa, tehokasta ja erittäin ammattitaitoista.

Satu on toimistomme nuorimmainen. Hän valmistui Lapin Ammattikorkeakoulusta tradenomiksi vuonna 2016. Ennen tätä hän on käynyt ylioppilastutkinnon Keminmaan lukiossa ja saanut paperit vuonna 2012. Kirjanpitoa Satu on hoitanut jo lukion sekä ammattikoulun ohella muun muassa loma-aikoina.

Satun työnä on asiakaspalvelu sekä peruskirjanpidon hoitaminen. Vahvimpana osaamisena vuokrareskontrojen hoito sekä saatavien perintä.