Mitä tarjoamme asiakkaillemme?

Hoidamme vaivatta niin isot kuin pienetkin yritykset. Uutena osaamisalanamme on taloyhtiöiden kirjanpito, sisältäen vuokrareskontran ylläpidon, sekä asukkaiden/omistajien karhuamisen.


Pääasiallinen tehtävämme on tuottaa kirjanpitopalvelua yrityksille riippumatta yrityksen toimialasta tai koosta. Kirjanpidon kiinteään kuukausihintaan kuuluu pääkirjanpidon lisäksi arvonlisäverojen laskenta sekä ilmoittaminen, myynti- ja ostoreskontrojen hoito, pakolliset viranomaisilmoitukset sekä tilinpäätös ja veroilmoituksen teko, sekä vuoden päätteeksi mappien kokoaminen. Palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja halun mukaan.

Toimistomme kautta saat hoidettua ammattimaisesti myös yrityksesi palkanlaskennan. Hoidamme palkanlaskennan asiakkaan toiveiden mukaisesti, joko kerran kuukaudessa tai useammin. Palkkalaskelmat sekä -todistukset toimitetaan työnantajalle ja/tai vaihtoehtoisesti työntekijöille heidän haluamallaan tavalla.

Työntekijöillämme on myös hallussa vuokrareskontran ylläpito. Tämä mahdollistaa siis taloyhtiöiden palvelemisen. Kauttamme vuokrien ja vastikkeiden seuranta kuukausitasolla sekä mahdollinen asukkaiden/osakkaiden saatavien karhuaminen. Lisäksi hoidamme lainaosuuslaskennat sekä isännöintitodistukset vaivatta.

Työntekijöillämme on käytössään Sopimustieto Oy:n tarjoama Sopimuskone-palvelu. Sopimuskoneen avulla pystymme luomaan asiakkaillemme heidän tarvitsemansa asiakirjat ja sopimukset juridisesti pätevästi. Palvelussa on mahdollisuus myös sähköiseen allekirjoitukseen, vaikka omalta puhelimelta, joten paikanpäälle saapumista ei sopimuksia luodessa vaadita.

Mikäli et pysty tai halua säilyttää tilinpäätös- ja kirjanpitoaineistoa kotonasi, voit jättää mappisi hoitoomme. Käytössämme on tulen ja sään kestävä pankkiholvi, jossa säilytämme mappejasi lain vaatiman ajan ja voit halutessasi milloin vain hakea mappisi pois.